Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


lördag 3 oktober 2009

Blötdjur och minnenas allé...

Nelly är som en liten sugfisk just nu. Hon grabbar tag i det hon får tag i och allt som oftast lyckas hon få in det i munnen också. När jag tog en dusch i morse fick hon tag i mitt amningslinne (världens bästa grej förresten!!) som låg i sittern. Slurp! och så hade jag ett lite fuktigt linne att dra på efter duschen. :)

Bildbevis:

Senare under dagen har vi varit ute och åkt hela familjen. Vi var inte på några större äventyr. Återvinningsstationen, blomsteraffären, McDonalds och Coop. På hem vägen svängde vi in på området där vi bodde förut. Från det att Max var några månader upp till han var drygt 2 ½ år (1999). Vi kollade vårt gamla hus och visade var Max dagmamma bodde. Då säger Max själv att " Vi kanske skulle ringa på och säga hej! " Kul idé, tyckte vi. Sagt och gjort. Ros-Marie, eller Oai som Max sa förr, öppnade och kände igen Max direkt! Hon blev jätteglad. Det visade sig att hon pratat och tänkt mycket på honom genom åren. Han hade verkligen gjort intryck och hon mindes honom med glädje. Hon berättade bl.a. att Max sagt:
- Oai ha ocka ben!
- Nä, svarade hon, det har jag väl inte...
- Oai ha ock umpa i alla fall!

Hon verkade inte alltför bedrövad över detta utan tyckte mest att det hade varit väldigt gulligt och skrattade gott! Max var i händelsernas centrum ett tag då vi mindes tillbaka och berättade hur han var och vad han gjorde nu. Han såg lite förlägen ut, men ändå rätt nöjd.

När vi nästan var hemma sa Max sedan att han gav den här dagen betyget 9 av 10. Inte illa med tanke på att han spenderat den med sina föräldrar och vi mest gjort rätt enkla saker. Men jag håller med honom, det var en mysig dag på något vis.... :)

Ikväll börjar Körslaget. Det har vi gillat skarpt tidigare säsonger och efter floppen med Kändisdjungeln så har vi höga förväntningar på kvällens lördagsmys!

Vi ses nog imorgon igen.
Kram E.

2 kommentarer:

Hansinga sa...

Vad bra att Max fick vara i centrum ett tag annars är nog risken stor att det är Nelly som gäller just nu och även om hon är det hos Max och Alex också ( och hos oss) så är det nog bra om dom äldre barnen också känner sig närvarande i familjen.
Kram Pappa och mamma.

Elisabeth sa...

Ja, det blir ju lätt så tyvärr. Samtidigt så förstår de för att de är så stora, vilket så klart är skönt. Och de förstår också för att de själva är alldeles betagna av sin lillasyster. :)

Kram E.