Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 10 mars 2010

Gud hör bön?

Jaha, då har det visat sig att jag har en gudomlig direktkontakt via bloggen! Kan ju vara användbart nu när man vet om det...

Jag har ett par dagar skrivit om hur jag gillar prickar. Och har nu välsignats med ett prickigt barn! Fast det var ju inte riktigt så jag menade... Jag får nog vara lite tydligare i fortsättningen.

Alex har fått vattkoppor. Det började i natt med att han hade feber. Någon förkylning på gång tänkte vi och sjukanmälde honom i morse. En timme senare upptäcker jag prickarna...


Och vi som ska till Sälen om fem dagar! Men det kan nog ordna sig tänker jag efter att ha läst på Vårdguiden:
Sjukdomen brukar gå över på ungefär en vecka.
- Bra, då torkar nog kopporna för fullt på söndag.

Man är smittsam en till två dagar innan utslagen syns på huden och fram till dess att blåsorna torkat in. Från smittotillfället tar det 14–21 dagar innan de första symtomen visar sig.
- Bra! Då får Nelly inte vattkoppor innan vi kommer hem. Jippie....?

Och jag är isolerad fram till söndag... för även om Nelly inte smittar så kan jag ju inte lämna Alex ensam. Kan bli spännande att se hur galen jag kan bli.


4 kommentarer:

Gilla Yoga sa...

Ja, man ska nog vara försiktig med vad man önskar sig... =) Vi har hoppats på vattenkoppor till Humlisen många gånger men aldrig lyckats bli smittade av någon.

Elisabeth sa...

Välkommen hit och krama Alex!! :)

Veroniqa sa...

Nä men! Jag trodde du skojade förut. För att få kakor. ;)
Så fel det kan bli med sms ibland! Du måste ju tyckt att min kommentar var lagom lurig!

Elisabeth sa...

Jag skojar aldrig om vattkoppor! ;)...eller kakor!
Jag förstod nog att du missförstod mig lite och skrev ett svar, men det gick inte att skicka. Tänkte att vi hörs nog snart igen... och det gjorde vi ju!
Kram E.