Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 31 mars 2010

För- och nackdelar med allt

När man har en liten finns det saker man inte kan göra eller som i alla fall blir svårare att göra. För mig hemma med Nelly är det att duscha. Det beror på flera olika saker. T.ex. att vi har badrummet i källaren. Det är litet och kallt på golvet. Jag kan inte lägga eller sätta henne för det är stor risk att hon ramlar eller rullar på något. Eller bara ut från mattan och på det kalla klinkersgolvet. Jag har testat med gåstol, men det blir fasligt trångt.

Men så finns det något som sällan är jobbigt att göra när Nelly är med. Och det är att dammsuga. Hon älskar att dammsuga! Då är hon i gåstolen och åker efter dammsugaren från rum till rum. Mycket nöjd med att hjälpa till. Ibland är hon lite ivägen, men det är ju världsliga problem i sammanhanget!

Så summa summarum (?): jag luktar lite pyton... men vi har i alla fall inget damm i hörnen! ;)
Kram E.


1 kommentar:

Veroniqa sa...

Markus älskade också att dammsuga...ända tills han lyckades sätta igång den själv! Det var tydligen en mycket traumatisk upplevelse, för han är lite mer reserverad när man tar fram den nu.
Och det där med duschen känns väl igen. Har inte kunnat duscha annat än när han sover eller kvällstid sedan han började krypa.