Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


lördag 5 september 2009

Snöpligt slut på festen

Det blev inte så många bilder tagna igår. Vi hade liksom fullt upp med Nelly och kräftorna. Det blev inte heller en särskilt lång kräftskiva...inte för Thomas i alla fall. Det började hyfsat med att Nelly somnade i famnen och kunde läggas i vagnen. Så vi hann ta mat och få igång grabbarna att äta. Efter en stund vaknade Nelly och då fick vi turas om att bära och äta. Vid nio ammade jag henne och strax efter det var hon nöjd, en stund. Men sedan blev det nog för mycket för henne. Hon började skrika. Och höll på en bra stund, fast vi bar och vyssjade. Thomas tog då en promenad med henne i vagnen. Och försvann...

Efter en stund ringde han hemifrån. Då hade hon varit helt otröstlig fast han gått runt kvarteret två varv. Har aldrig hänt. När vagnen börjar rulla brukar hon bli lugn. Så till slut hade han gått hem och burit runt på henne där. Då lugnade hon sig äntligen. Så de blev kvar hemma.

Jag stannade en stund men när hon ville äta igen packade jag ihop grabbarna och våra grejer och gick hem. Det blev en väldigt lugn kräftskiva och den var trevlig så länge den varade, även om det inte var så länge för vår del...framförallt Thomas del... :)

Malin och Nelly bondar.

Kul en stund i alla fall.

Inatt åt hon ofta och korta stunder. Ville nog egentligen mest ligga nära.
Så idag får hon vara nära hela tiden så att vi tankar lite extra trygghet efter kräftskivepärsen.

Ikväll kollar vi Forrest Gump i fyran. Mysig film...
Kram
E

Inga kommentarer: