Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


måndag 27 april 2009

Skitdag!

Nä, nu blir det till att få gnälla av sig lite igen...

Nu får jag inte någon ersättning från kommunen för de dagar jag väntat på att Försäkringskassan ska bevilja min sjukskrivning. Jag som glatt mig åt att få fylla på mitt sparkonto som jag fått länsa under de senaste månaderna. Nu är min enda chans F-fucking-kassan! Jag MÅSTE alltså överklaga om jag alls vill ha några pengar. Orkar jag!?

Jag har kollat med facket. De hjälper inte till, men rådde mig att kolla med lokalavdelningen och hoppas på en vänlig själ som kan tänka sig att frångå principerna. Det vore ju liksom skönt att ha lite stöd i sånt här. Jag har ingen erfarenhet av att överklaga. Klaga kan jag ju som synes, men ÖVERklaga...

Tänk att man aldrig får vara riktigt glad. Det är tur att jag har lite roligare saker på gång, som Lena sa. För visst bleknar det mesta när min lilla dotter kickar till mig! Lycka! :)

Fortsättning följer...
E.

1 kommentar:

P sa...

Hej Biten! Oj vad roligt! Var precis in och läste att du har en liten flicka i magen. Stort grattis!!! Trist det här med överklagan, varför ska det vara så krångligt?! Håller tummarna att det ordnar sig.
Stor kram
Pia