Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 23 december 2009

Framme!

Nu är vi installerade i Luleå!

Resan gick bra. Men några tråkigheter får jag ändå rapportera om...

Vi blev 1 ½ timme försenade. Det är rätt trist när resan redan tar 18 timmar.

SJ borde se över standarden på sina nattåg! Gamla, sunkiga kupéer är inte jättemysigt. Den nedre bädden hade lossat från väggen och vickade framåt när stora Thomas ställde sig på för att kolla överslafarna. Sätena är riktigt smutsiga. Vi fick uppmana grabbarna att sitta still för att det inte skulle yra runt damm, inte för att det störde någon att de klättrade runt lite. Vi hade ju egen kupé så visst hade de fått klänga runt lite om det inte varit för allt damm!! När Thomas skulle kolla under sätena när vi skulle av, så vi inte glömt något, kunde han bara konstatera att ingen städat där på länge!!

Nelly bestämde sig plötslligt för att bli en riktig bajsmaskin av rang! Vi bytte säkert tio blöjor under vår resa och rumpan blev bara rödare och rödare. Det är inte lätt att vara liten... Vid tre-tiden på natten var vi vakna allihop för att Nellys rumpa sved. Jag utnämnde henne då till VD:n över familjen Hultgren. Vi sover när Nelly säger att vi får det!

Men om man bortser från dessa små tråkigheter så hade vi det rätt mysigt. Speciellt när vi spelade Mulle Mecks löjliga familjer och där vid tre-tiden på natten med alla vakna var det på något vis också rätt fint...

Lite bilder från det senaste dygnet:

Väntan i Herrljunga...

Olikt Max... men fin bild på nå´t vis...

På spaning med Nelly.

Överslaf.


Vi klär granen...

...

...eller tar en tupplur.
Imorgon är det julafton!
God jul!! E.

Inga kommentarer: