Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 7 juli 2010

Då var vi där igen...


Ingen har väl kunnat undgå att den här bloggen ett tag blev självutnämnd till bajsblogg! Nu är det dags igen...

Efter senaste bajsdrabbningen har det varit upp och ner. Nelly kniper och många dagar passerar mellan bajsningarna. Då blir det ju som vi alla vet packat där inne och hårt. En ond cirkel. Ibland kan hon inte hålla emot, ibland lyckas vi få det löst med katrinplommon eller annat, men för det mesta händer just ingenting.

Vi ger laktulos varje dag, men det känns inte som om det hjälper. Fast det kanske varit ännu värre utan... svårt att veta.

Igår på BVC pratade jag i alla fall med läkaren om detta och han ordinerade dagliga Resulax (typ lavemang) i fyra dagar och öka dosen laktulos. Sedan ska det inte få gå mer än en dag utan att hon bajsar. Då ska vi ge Resulax direkt. Så nu tar vi upp kampen mot bajset!

Jag gav alltså Resulax i morse och fick igång bajsandet. Men det var ju ändå hårt och gjorde ont så Nelly var helt förstörd en lång stund. Somnade utmattad och såg så sorgsen ut... Och jag låg bredvid och grät tyst en skvätt för att jag kände mig så elak. Så inte är det lätt att bekämpa bajs ska ni veta!

Inga nytagna bilder på några dagar. Men jag letar i arkivet och bjuder på några opublicerade när Nelly försöker ta på sig en sjalett. Går sådär...Till slut sliter hon håret i ren frustration!!?

Snart middag och sedan bio!! Jag och Max ska se Eclipse! Ska bli så kul!!
Kram E.


2 kommentarer:

Hansinga sa...

Stackaren, först bajseriet och sedan misslyckas så totalt med att knyta en sjalett!
Kram Pappa

Elisabeth sa...

Ja, det är inte lätt att vara liten...