Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


torsdag 20 maj 2010

Plåsterbyte

Är du väldigt känslig för sår och sånt ska du kanske inte kolla första bilden här. Jag tycker det ser riktigt fint ut, men är man känslig så...

Vi bytte plåster i morse. Alex drog själv bort det gamla. Efter en stund hade det vätskat igenom litegrann igen, men det ser i alla fall fortfarande bättre ut än innan.

Idag har han tagit det lugnt här hemma. Fram till tre var det varmt, säkert 25 grader. Nu har vi fått del av den där ryssvärmen som värmt upp Norrland en vecka redan. Efter tre började det mullra och ett rejält åskväder bröt ut. Luften blev så där klar och sval. Jag gillar det. Värme är inte riktigt min grej. Lagom är definitivt bäst när det gäller just värme. Thomas älskar varma, soliga dagar när han kan ligga i solen och bara smälta bort. Men då håller jag mig inne eller söker mig till skuggan. Idag satt vi under ett parasoll, jag och mina barn. Det var mysigt. Så mysigt att Alex plötsligt utbrister; - Jag tycker så mycket om vår familj! :)

Imorgon ska han med klassen till Navet. Han ska ha med matsäck. Det vankas kokt korv i termos, nyponsoppa och fruktsallad.
Nu tänkte jag komma i säng i tid. Eftersom detta inlägg sparades innan lunch idag och blev klart nu så stämmer inte tiden. Klockan är nu 22.22. Jag har varit uppe till tolv två kvällar nu och visserligen fått mycket gjort, men någon måtta får det vara! Så... godnatt vänner! Vi ses en annan dag!
Kram E.


1 kommentar:

Hultis sa...

Något saknas på bloggen ? Vil se 10-månaderstjejen också. Kram till er alla !