Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


lördag 6 juni 2009

Källarröj.

Idag har vi städat i källaren. Mina föräldrar kommer på onsdag och vill härbärga i mitt lilla "kontor". Där städar jag inte överdrivet ofta så det fanns anledning att se över rummet. Sedan ska de ju ta sig helskinnade till badrummet också så det var lika bra att fortsätta röja resten av källaren också. Spindelnäten var många och stora!

Här inne ska vi nu få plats med två sängar. Stolen ska bort, men det blir inte plats för några större rörelser om man säger så. Men er önskan är vår lag, kära mamma och pappa. Så välkomna att trängas här om några dagar! Det är i alla fall rent!
Kram
E.

4 kommentarer:

Hansinga sa...

Vad roligt att du fortfarande lyssnar på oss. Vi är mycket nöjda,vi slipper höra er snarka, vi kan smita ut på stan när ni sover, och alla får ligga i sina egna sängar.
Kram mamma och pappa.

Elisabeth sa...

Hmmm...undra vem som snarkar mest... ;)

Det där med att springa på sta´n kan ni glömma. Vi har värsta koskällan på källardörren! Går inte att smyga ut den vägen!
/ E.

P sa...

Men dom är ju rätt spänstiga får väl klättra ut genom nått fönster. :-) Pia

TH sa...

På tal om att snarka. Bettan snarkar så jag vaknar på nätterna nu för tiden. Slemhinnorna svullnar visst när man är gravvo...

Så här års går det fint att sova i källaren. Värre är det på vintern. Då fryser spindlarna om fötterna och kryper gärna ner under täcket. Men nu klarar dom sig med den lilla värmen som värmepumpen alstrar :-)

Tjing TH