Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


måndag 10 november 2008

Långt framskriden Alzheimers??

Idag blev jag sååå trött på mig själv!

Efter att vi varit hos tandläkaren så skulle vi in på ICA lite snabbt och köpa hem mjölk, frukt och varmkorv. Det gick jättebra tills jag skulle betala. I vanliga fall har jag självscanning, men idag använde jag inte det så inte förrän framme vid kassan upptäckte jag att plånboken inte var med!

Det var bara att packa varorna, lämna dem, packa in barnen, åka hem, in och hämta plånboken, packa in barnen, köra tillbaka till affären, in (själv), packa upp och äntligen betala!

Zzzz...

3 kommentarer:

My sa...

Fyy!!Vad jobbigt att åka hem och hämta plånboken >.< Hoppas det inte var långt.Och det var säkert jobbigt att gå tillbaka och lämna varorna igen xD
Det har hänt min mamma och jag på Coop Forum >.< och vi var tvungna att vänta på min pappa och han kan aldrig hålla tider GUUD vad jobbigt det var att vänta så det tog ca.20 min och åka hem det tar ca.5 min och sen åka tillbaka.
Det var allt.Hälsa familjen från mig,Beppe & Betty ^^

Marie sa...

Ja det är inte annat än att man känner igen sig!! Men Bettan-Spettan du ammar inte. Med andra ord det gör denna dementa mamman. Men det är klart lite läraryrke, barn, hem osv. så är vi lite dementa!

Gillar din blogg, ska följa den noga nu!!

Kramar från hon som bor där det luktar skit!?

Elisabeth sa...

Ja, vad ska JAG skylla på?! Kul att du följer min blogg. Det går lite upp och ner med uppdateringen bara... Man ha tålamod...plötsligt rasslar det till och så bloggar hon igen!
Kram!