Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 1 september 2010

Välkommen tillbaka!

Igår fick jag en härlig migränattack av det där gamla hederliga slaget. Det där som jag inte haft på ett år nästan. Visst har det funnits stunder även när jag gått hemma, men det är så tydligt kopplat till jobbet och vardagen med stressen som uppkommer mitt i alla måsten och "krav". Igår var det dessutom säsongsstart av mitt absoluta favoritprogram The mentalist och det pinade jag mig igenom. Dumt, men jag ville så gärna se det. När jag äntligen kom i säng hade jag så ont att jag ville gråta.

Idag kom migränen smygande tillbaka och ett tag var det riktigt illa igen. Men jag lyckades stoppa den med en Zomig nasal och nu är det bara en diffus känsla av ludd i hjärnan...


Idag var jag och Nelly i Skene på Laduaaskliniken. Jag ska vara med i en studie om just migrän och blev undersökt, utfrågad och tappad på blod i en och en halv timme. Nelly var så less, men ändå jätteduktig, för det var så klart urtrist för henne. På vägen hem sprang jag in på Skroten och köpte tyg. Lycka! :) Nelly var rätt sur en stund där också, men sedan insåg hon vilken underbar miljö hon hamnat i och somnade tryggt i sin vagn. DÅ hade jag kunnat gå runt där ett par timmar i lugn och ro men eftersom jag hade en Alex att hämta så blev det inget med det. Snabbt iväg bara! Och det var då huvudet till slut sa ifrån igen. Inte helt bra kanske att köra bil på zomig, men att köra med migrän är väl minst lika illa. Pest eller kolera ungefär!

Nu ska jag sova. Imorgon blir en lugn dag hemma. Hoppas få sy lite nu när det fått stå tillbaka i två hela dagar!
Kram E.


1 kommentar:

Hansinga sa...

Vi förstår att du har det jobbigt just nu så därför har vi efter moget övervägande beslutat att vi kan sköta Nelly ett par veckor om du skickar upp henne till oss.
Pappa och Mamma.
PS. Meddela vilken tid hon kommer ska vi försöka möta på Luleå Airport.
DS.