Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 11 mars 2009

Max 12 år!

Idag trodde jag inte att jag skulle hinna skriva något. Men jag skyndar ner några rader. I morse vaknade jag tio i sju. Fixade frukost och la fram presenter. Sedan gick jag upp och sjöng vackert för Max. Han var vaken men låtsades sova för sakens skull. Lite fjesigt lät det allt utan Thomas och Alex stämmor. Vi gick ner och öppnade paket och åt frukost. Max fick en ny mobiltelefon av oss. Lycka!

Sedan skjutsade jag honom till skolan. Mobilen fick ligga kvar hemma på laddning. När jag kom tillbaka la jag mig på soffan och läste tidningen. Jag hade ju gått upp så fasligt tidigt :) så jag somnade visst en stund. Skönt...

Sedan blev det fart på tanten. Jag har dammsugit hela huset utom Alex rum för det är så stökigt. Under sängar och i bokhyllor. Nu känns huset hyfsat fräscht. Jag åt lunch och läste i vår bokcirkelbok "Mellan raderna" som vi ska prata om på tisdag. Mycket bra tankar och idéer om läsförståelse måste jag säga.

Nu har Max kommit hem och vi ska åka till sta´n om en liten stund. Han har klipptid 16.30 och sedan ska vi äta på Thai-restaurang. Mumsigt!

Nu tjatar han på att jag ska flytta på mig...han vill ladda in saker från datorn i sin nya mobil. Jaja, jag får väl flytta på mig då, det är ju trots allt hans födelsedag!

Tjing! E.

2 kommentarer:

Malte och Hilma sa...

Så har du varit mamma i tolv år... Hur har du firat? :)

Elisabeth sa...

Varje dag såklart! ;)