Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 21 januari 2009

Veckans scoop!

Jag har klippt mig! Igår kapade jag av alltihop! Ja, inte jag då...utan en frisör... Men det var jag som bestämde liksom! :) 
Jag var så trött på mitt halvlånga stripiga. Så nu känns det jättebra! Jag är mig själv igen! Påminn mig gärna om detta när jag börjar yra om att spara ut håret igen. Jag passar inte i långt hår. Basta!

Jag blundar därför att det blev så jobbigt med blixten. Det blev några tagningar innan det blev något att publicera. Insåg att det bästa var att så lite som möjligt av mitt ansikte syntes, var inte så photogenic idag... ;)

Idag är för övrigt min andra sjukskrivningsdag. Återigen måste jag tycka att detta var det bästa beslut jag tagit. Tisdagar verkar ha blivit min hemske-dag. Jag gick och la mig vid sju igår igen och har försökt sova bort huvudvärken. Under tisdagen tog jag nämligen min dos citodon. Två tabletter tre gånger, så jag vågar inte ta mer nu. Idag kl.10.20 hade jag läkarbesök på mödravårdcentralen och sedan åkte jag och handlade på City. Huvudvärken är inte borta. Den kommer och går. Så jag tar det lugnt och gör inga hastiga rörelser. :)

Jag och Max börjar på allvar längta till vår Londonresa. Den 7 februari åker vi. Det ska bli superkul. Jag ska nu beställa en Londonguide på nätet så vi får lite karta och info innan vi åker. Jag har mailat med mrs Wynn-Jones och vi ska åka ut till East Sheen och hälsa på till lunch en dag. Ska bli kul att visa Max var jag bodde.

Jag bloggar inte så frekvent... Det finns två anledningar till det: 
1. Mitt huvud... alltså att det värker, inte att det saknas idéer.
2. "Min" dator står i källaren. Den här årstiden är det svinkallt där nere! Sätter jag mig en halvtimme är jag precis stelfrusen. Jag drar mig för att gå ner. Men det är där alla bilder finns och oftast vill jag lägga in en bild eller två... Så då tänker jag;  en annan dag...

MEN, nu har jag kommit på hur jag laddar över bilder från kameran till denna dator. Ska bara komma på hur jag vänder dem rätt om de ligger på sniskan. Så när jag nu kan sitta här uppe i värmen kanske jag lyckas blogga lite oftare (och så blir varje inlägg inte så förtvivlat lååångt!)

Kram
E.

2 kommentarer:

marie sa...

Det är jag igen!!! Det där med att låta håret växa... Vi kan kanske påminna varandra! Jag fattar inte varför man tror att man ska passa i "långt" hår. Frustrerande!

Håret ser finfint ut, på dig alltså!!!!

Massa krama Marie

Elisabeth sa...

Tack!
Kul att du kommenterar. Vi måste ses snart...
Kram!