Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


onsdag 31 december 2008

Sista dagen på året!

Ja, då var slutet nära...

Just nu är det lugnt i det Söderbergska högsätet. Barnen Hultgren leker agenter och håller hittills sams (peppar, peppar...). Thomas läser sin bok Aldrig fucka upp i soffan bakom mig och jag sitter och bloggar. Mor Inga står i köket och kokar mannagrynsgröt och pappa Hans har gått ut i den farliga blåsten för att handla de sista ingredienserna inför kvällen.

Ikväll vankas det fläskfilé till nyårssupé. Senare ska vi smaska lite plock för att hålla oss vakna till tolvslaget och då ska vi gå ut och kolla fyrverkerierna i Norra hamnen. Om de nu inte blåser bort... Det är snudd på stormvarning här i norr nämligen.

Jag ska bidra med följande plockmat till kvällen:
fetaost och melonkuber (mmm...gott ihop)
mozarellabollar och cocktailtomat

tapenaderöra på crostini
skagenrullar med löjrom
Så ska vi även ha parmaskinka, grissini, honungsmelon, små toasts, oliver... Det känns som om vi ska bli mätta denna sista dag på 2008! :)

Vi ses nästa år!
Elisabeth

ps: Nu är far hemma och hälsar att han nästan blåste bort!

1 kommentar:

Malte och Hilma sa...

Här, ännu längre upp i norr, har vi också nästan blåst bort + att vi har haft strömavbrott i flera timmar... Men nu har vi ström så nu kan vi lämna B-planen på nyårssupen (grillad korv, pinnbröd och rödtjut) för A-planen som såklart är klassen bättre :) Ha en trevlig kväll och ett gott nytt år! Kramar från Jenny