Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


torsdag 11 september 2008

Me&i

Hej vad jag säljer! Det går riktigt fint att sälja me&i just nu. Inte så att jag når några astronomiska summor, men jag håller mig runt snittet och det känns bra. Jag tycker ju att kläderna är ju jättefina och då är det kul när kunderna håller med.

Idag var jag på träff i Fristad. På söndag har jag två träffar. Ganska lagom. Mer än tre på en vecka orkar jag inte med. Två är perfekt!
Plyschjackan på bilden har Alex precis fått. Imorgon kommer de ljusa jeansen. Så det är ju inte Alex på bilden... Jag har inte hunnit fota honom i kläderna ännu. Men visst är det snyggt!?!
Nu ska jag lägga ordrarna från ikväll. Sedan blir det att läsa vidare i min bok och så småningom sova! Imorgon har jag sovmorgon. Hur lyxigt som helst!!! Varje fredag går jag upp när barnen ska vakna. Fixar frukost och kläder till dem. Duschar. Skickar grabbarna till bussen och sedan sätter jag mig och äter frukost. I luuugn och ro. Guld värt!
Sååå... på återseende!
E.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, jag ser fram emot när du ska komma hem och sälja hos mig på söndag. Ska bli jättekul att få se alla fina kläder. Lite svårt att välja vad jag ska köpa bara :)

Anonym sa...

Ja, jag vet... Jag löser det så att jag köper allt jag vill ha! ;)
Vi ses på söndag! Det ska bli jättekul att komma hem och se hur du bor!