Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


söndag 28 september 2008

Fröken Elisabeth läxar upp...

...Ernie fick mycket riktigt ett samtal från mig i fredags.

Min far är lite orolig att jag var för hård mot Ernie. Jag kan väl säga att jag skulle varit hårdare... Han brydde sig knappast ingenting om att han väckt oss. Hans försvar var (jag citerar:) "Det är ju inte brukligt att privatpersoner har 00 i slutet på ett telefonnummer."

När han nu tänker så så förstår jag varför han ringde. Men jag förstår inte varför han inte kan vara mer ångerfull och trevlig! Det var liksom vårt eget fel eftersom vi har 00 i slutet på vårt telefonnummer. Jag berättade iallafall (ganska vänligt) att det är många som har det och nu när han vet det så kan han väl tänka sig för en annan gång och vänta med att ringa tills dagen efter. Herregud, hur nyfiken får man vara!!! :) (Fast det sa jag inte!)

Iallafall slutade det med att han sa att de höll på att bygga hus och därför ville veta vem som ringt... Då klack det till hos mig. "Norrby trä och bygg" har ett liknande telefonnummer som vi har! Så jag frågade om det kanske t.o.m. var så att han slängt om siffrorna.... Då blev han iaf tyst en stund och verkade begrunda detta faktum.

Hoppas en gammal man lärde sig något nytt i fredags...

1 kommentar:

Anonym sa...

Oops kolla vad jag fick fram när jag sökte på Norrby Trä och Bygg
;-)... Hej Elisabeth!

Söker vidare... Kram Monica H