Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


lördag 21 februari 2009

Fjärde och sista dagen i London...

Onsdag
Solen strålade. Vi hade hört talas om regn så vi skyndade oss iväg för att få vara ute i solen en stund. Vi åkte till Big Ben och tog kort.


Sedan åkte vi till Covent garden. Där finns lite småbutiker, loppis och roliga gatuartister, så där var vi en stund. Det var mysigt. Vi åt lunch på en pub. Fish and chips!

Sedan drog mörka moln fram över himlen och vi tog tunnelbanan till Westfield shoppingcenter igen. När vi kom ut därifrån några timmar senare ösregnade det! 

På kvällen gick vi på en italiensk restaurang vid Kings Cross där jag åt lasagne och Max tog en pizza. Gott!

Våra dagar i London var över. Vi hade det jättemysigt. Vi har pratat och fnissat en hel del. Max har varit fantastiskt tålmodig, för visst är det mycket att gå och ta sig mellan ställen. Jag har också varit rätt tålmodig med tanke på alla leksaksaffär och liknande som vi varit inne i. :) Max har helt accepterat att det ibland varit min tur att kolla "tråkiga" saker. Inte ett gnäll då. Ett par suckande kanske, men han har bitit ihop och hängt med. På kvällarna har vi kollat knäppa engelska program och ätit godis i sängen. En toppenresa med andra ord! :)

Kram
E.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Biten
Har nu äntligen skaffat konto så man får läsa din blogg. Åh vad ni haft det mysig du o Max. Jag hoppas vår familj får göra samma resa till hösten. Vill gärna få rå om våra pojkar på tu man hand så att säga, bara familje, några dagar i London. Ps Vilken fin mage du har! Kram Pia DS

Elisabeth sa...

Vad kul att du kan läsa om oss nu! Tack för att du lämnar en kommentar, även om det tog ett tag innan jag upptäckte den. :) Det är så roligt med kommentarer. Då vet man att någon läser ibland.

Planerar ni en resa till London i höst! Vilken bra idé! Uffe och Fredrik ska väl kolla lite fotboll kan jag tro... Och Tobias borde gilla alla specialbutiker där han säkert kan hitta böcker och annat spännande för sitt filmintresse! Du lär ju inte bli lottlös heller med shoppingen som finns! :) Hoppas ni kommer iväg!
Kram!!