Familjen Hultgren hälsar dig välkommen!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss.


torsdag 19 februari 2009

Tredje dagen i London

Tisdag.

Fint väder! Vi väcktes av duvorna som vanligt. Annars var det lugnt och tyst utanför vårt hotell. Lyhört som alltid i England, men inget partyställe så vi sov helt OK.

Idag skulle vi till mrs Wynn-Jones!
Jag var i London som au-pair 91-92 och bodde hos en ensamstående kvinna med två flickor. Cara 6 år och Phoebe 3 år. Nu åkte vi tillbaka dit och lunchade med mrs Wynn-Jones och Cara som tillfälligt bodde hemma efter sin examen. Phoebe bor i USA. Cara är nu alltså 23 år. Jag har dem alla på Facebook så det blev ingen chock att se dem. Men SÅ kul!! Max såg lagom road ut, men han var jätteduktig och sa efteråt att de var OK. Vi blev bjudna på köttfärssås och spagetti och pratade en massa! Det gick jättelätt. Jag kände mig helproffsig på engelska ett tag! :) Mrs W-J har en hund som heter Harry. Han nosade genast upp den mest hundrädde i sällskapet (Max) och satte sig på hans fötter. Gulligt!


Efter den lunchdaten åkte vi till Camden market. Det var väldigt mysigt. Vi gjorde värsta fyndet i en liten, liten butik längst in i några gamla häststallar. En ca 40 cm hög Legolas. En samlarpryl från Lord of the rings. För 20 pund. På Blocket finns en sådan för 600 kronor.

En lyckad dag!


Inga kommentarer: