Hummersoppa
Oxfilé med tre olika såser, rödvins, svamp och bearnaise + potatiskaka och sockerärtor.
Chokladpannacotta med hallongelé.
All mat var nya bekantskaper. Men det blev riktigt bra. Bäst var nog hummersoppan. Varmrätten var väldigt mastig, men god. Efterrätten var aningens too much! God smak, men det skulle nog varit lite mindre i glasen. Jag som aldrig gjort något med gelatin förut tyckte dock att det var riktigt fascinerande och spännande att se hur det hela skulle bli efter all tid i kylskåpet i olika omgångar. Jag tror chokladen skulle varit lite fastare, men säkra källor i sällskapet kunde berätta att det där med pannacotta ofta slutar på olika sätt från gång till gång.
Barnen fick också tre-rätters! Där var det melon till förrätt, spagetti och köttfärssås, tomater & sockerärtor till varmrätt och glassbåt till efterrätt. Om man ska gå efter de renslickade tallrikarna så fick allt godkänt!
På det stora hela var maten mycket "nyårig" i alla fall och jag tror ingen firade in 2011 hungrig.
Mer bilder kommer!
Kram E.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar